Snacking Foods Low Cholesterol Style

Cholesterol is gevonden in levensmiddelen van dierlijke oorsprong. Een manier om te beoordelen of een snack zal worden laag in cholesterol is om te bepalen waar dat het voedsel vandaan komt. Voedingsmiddelen rijk aan fruit en groenten zouden lager cholesterol dan van dieren hebben. Ook voedingsmiddelen gemaakt met behulp van granen, zaden, noten of zou hebben meestal een lager cholesterol dan levensmiddelen van dierlijke oorsprong. Er zijn grote laag cholesterol eten snack keuzes. ! br! br! Dit artikel beschrijft twee grote laag cholesterol keuzes. De eerste keuzeis verse, rauwe groenten en fruit. Er zijn zo veel groenten uit te kiezen.

Er zijn paprika, broccoli en bleekselderij. Vruchten zijn nog gemakkelijker te vinden en meestal zoeter. Ze omvatten zaken zoals appels, sinaasappelen en bananen. Deze items maken grote hapjes, omdat ze kunnen worden genomen van plaats tot plaats en eenvoudig zonder veel van een puinhoop. Ze kunnen worden gesneden en vereisen niet veel koel als ze niet worden bewaard die voor langere tijd. Ze kunnen meestal worden uitgevoerd rond inzak, doos of bak. Niet alleen zijn deze voedingsmiddelen laag in cholesterol, maar ze zijn ook rauw voedsel die helpen om een sterker lichaam met minder gifstoffen dan levensmiddelen die rijk zijn aan cholesterol zou zijn.

Een andere laag cholesterol keuze is krakelingen. Net als fruit en groenten, ze ook niet veel koeling nodig. Ze kunnen worden uitgevoerd gemakkelijk van plaats tot plaats. In tegenstelling tot fruit en sommige groenten, zijn zij zout. Ze zijn bijna functie als chips voor een persoon die gewend is te eten meercholesterol-rijk voedsel. In tegenstelling tot chips, bevatten ze een stuk minder cholesterol omdat zij niet worden verwerkt met dezelfde bedragen van oliën die chips zijn. Kinderen kunnen worden gevestigd op pretzels meer dan zij zijn aan fruit en groenten. ! br! br! Beide snacks een geweldige vervanging voor andere snacks, omdat ze bijna overal kunnen worden gegeten. Ze zijn niet erg rommelig en ze smaken fantastisch. Ze kunnen worden gegeven aan kinderen te nemen als een gezonde snack naar school. Ze kunnen worden genomen in de auto op reiss. Ze kunnen worden gegeten, terwijl bij een lange dag werken op kantoor. Ze zijn een geweldige manier om te tanken tussen de bijeenkomsten.

Snacking is altijd de verleiding tijd voor iedereen. Bereid gezonde laag cholesterol hapjes rond het huis en werk te verduren dat u laag blijven evenwichtig en laag in cholesterol. Pack deze snacks en leven een beter leven voor ou en uw familie.